Om OssViklands

är en av Nordens främsta juvelerare och en specialist på diamanter.Vi jobbar nära våra kunder. Allt för att nå det bästa slutresultatet.Vi har egna kollektioner och kan specialdesigna smycken, helt enligt våra kunders önskemål och budget.DEN EGNA KOLLEKTIONEN


EGEN DESIGN

Vi vet hur viktigt det är att känna en stark anknytning till sin ring.För dig som verkligen vill ha något unikt finns möjligheten att designa ditt egna smycke.På så vis kan mängden diamanter, storlek och placering skräddarsys helt enligt dina egna idéer och skisser.Vi skapar smycket tillsammans i ett mjukvaruprogram som gör det möjligt att se hur det skulle se ut när det är färdigt.Om du inte kan komma in till vår designstudio, kan du följa arbetet via videolänk.Allt för att du ska känna dig helt trygg att ringen blir exakt som du vill.


OM IVAN VIKLAND

Som femtonåring köpte han sin första diamant. Kort därpå designade han sitt första smycke.Det är alltså ingen överdrift att påstå att Ivan Vikland har älskat smycken sedan barnsben.Sedan tio år tillbaka driver han sin egna juvelerarbutik i centrala Malmö.Steget togs efter att han insett att få andra i branschen gav hantverket den respekt som det förtjänar.Viklands står för exklusivitet och kvalitet. Och det finns inget som gläder honom mer än när han ser sin passion föras vidare till kunderna.Hans filosofi är att hitta rätt balans mellan det som sticker ut och det som smälter in. Och Vikland vet att det är de minsta detaljerna hemligheten ligger, den som avgör om en ring går hela vägen in i hjärtat eller bara stannar på fingret.


OM VIKLANDSViklands

har designat diamantsmycken under eget varumärke i tio år.I butiken, i centrala Malmö, designar grundaren Ivan Alexander Vikland personligen alla smycken.Smyckena tillverkas i den egna verkstan under noggranna kvalitetskontroller.Infattningar görs med mikroskopisk precision och toppmodern teknik kombineras med traditionella metoder. Allt för att skapa det perfekta slutresultatet.